محل تبلیغات شما
در این مطلب کلبه دانش نسخه الکترونیکی کتاب ده راز برای موفقیت ده راز برای موفقیت و آرامشآرامش اثر گرانبها و ارزشمند وین دایر را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

کتابی که اکنون در دست شماست تمامی اطلاعاتی که در آن است ، روزی ایده بی شکلی از قلمرو و نادیدی قصد بوده است. این کتاب نیروی قصد ، به قصد جهان مادی با به کارگیری تمامی اصول در مورد این جهان نگارش شده است . من ترتیبی اتخاذ کرده ام که انرژی ارتعاشی من با تمامی منشا خلقت یکنواخت بوده و ایده ها از طریق من مستقیم به طرف شما جریان پیدا کند.

کتاب ده راز موفقیت و آرامش درونی اثر وین دایر

ده راز موفقیت و آرامش درون pdf

وین دایر : کتاب حاضر را با این امید نوشته‌‌ام که به شما کمک کند تا از احساس ضعف و بی‌‌کفایتی دور بمانید و نیز بتوانید آن آرامش الهی‌‌ای را که حقیقتا مفهوم موفقیت را آشکار می‌‌سازد، در وجود خود احساس کنید.

این اسرار را با ذهنی باز و پذیرا بخوانید. به آن اسراری که در وجودتان طنین می‌اندازند، عمل کنید و بقیه را کنار بگذارید.

هنگامی که احساس آرامش خاطر و موفقیت می‌کنید، دوست دارید چنین احساس و حالاتی را گسترش دهید و دیگران را نیز در آرامش و شادی خود سهیم کنید. خشونت، کینه و نفرت، تعصب و غرض‌‌ورزی، و وضعیت داوری جهانِ ما نشان می‌دهد که برای دستیابی به جهانی توأم با آرامش درونی و بیرونی، باید راهی بسیار طولانی را پشت سر بگذاریم»

مشخصات کتاب 
نام کتاب : ده راز برای موفقیت و آرامش درونی
نویسنده :دکتر وین دایر
مترجم: مهناز دقیق نیا
تعداد صفحات : ۳۳۱
نوع فایل: pdf

فهرست مطالب :
مقدمه 
بخش۱:
فصل۱: مروری بر قصد از دیدگاهی نوین
فصل۲: هفت چهره قصد
فصل

جهت دانلود کتاب روی این لینک کلیک کنید 

https://kolbedanesh.com/dah-raz-baraye-movafagiyat-va-aramesh-darsh/

کتاب زندگی خود را طراحی کنید

دانلود نسخه جدید برنامه Telegram X – تلگرام ایکس برای اندروید

دانلود pdf کتاب روش تراختنبرگ در حساب سریع برای محاسبات ریاضی

کتاب ,آرامش ,موفقیت ,وین ,راز ,قصد ,ده راز ,راز برای ,برای موفقیت ,موفقیت و ,وین دایر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روزمرگی های یه انسان کاملا معمولی ALONE BUT ALIVE روشن آذر قلب پر درد اما بدون درد