کتابی که اکنون در دست شماست تمامی اطلاعاتی که در آن است ، روزی ایده بی شکلی از قلمرو و نادیدی قصد بوده است. این کتاب نیروی قصد ، به قصد جهان مادی با به کارگیری تمامی اصول در مورد این جهان نگارش شده است . من ترتیبی اتخاذ کرده ام که انرژی ارتعاشی من با تمامی منشا خلقت یکنواخت بوده و ایده ها از طریق من مستقیم به طرف شما جریان پیدا کند.
کتاب ده راز موفقیت و آرامش درونی اثر وین دایر
وین دایر : کتاب حاضر را با این امید نوشتهام که به شما کمک کند تا از احساس ضعف و بیکفایتی دور بمانید و نیز بتوانید آن آرامش الهیای را که حقیقتا مفهوم موفقیت را آشکار میسازد، در وجود خود احساس کنید.
این اسرار را با ذهنی باز و پذیرا بخوانید. به آن اسراری که در وجودتان طنین میاندازند، عمل کنید و بقیه را کنار بگذارید.
هنگامی که احساس آرامش خاطر و موفقیت میکنید، دوست دارید چنین احساس و حالاتی را گسترش دهید و دیگران را نیز در آرامش و شادی خود سهیم کنید. خشونت، کینه و نفرت، تعصب و غرضورزی، و وضعیت داوری جهانِ ما نشان میدهد که برای دستیابی به جهانی توأم با آرامش درونی و بیرونی، باید راهی بسیار طولانی را پشت سر بگذاریم»
مشخصات کتاب
نام کتاب : ده راز برای موفقیت و آرامش درونی
نویسنده :دکتر وین دایر
مترجم: مهناز دقیق نیا
تعداد صفحات : ۳۳۱
نوع فایل: pdf
فهرست مطالب :
مقدمه
بخش۱:
فصل۱: مروری بر قصد از دیدگاهی نوین
فصل۲: هفت چهره قصد
فصل
جهت دانلود کتاب روی این لینک کلیک کنید
https://kolbedanesh.com/dah-raz-baraye-movafagiyat-va-aramesh-darsh/
دانلود نسخه جدید برنامه Telegram X – تلگرام ایکس برای اندروید
دانلود pdf کتاب روش تراختنبرگ در حساب سریع برای محاسبات ریاضی
کتاب ,آرامش ,موفقیت ,وین ,راز ,قصد ,ده راز ,راز برای ,برای موفقیت ,موفقیت و ,وین دایر
درباره این سایت